20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

IA TE UITA!

HBO – ora 21.35


Cel mai cautat din Malibu (Malibu’s Most Wanted)


Regia: John Whitesell


In rolurile principale: Taye Diggs, Jamie Kennedy


Comedie – 2003


Brad „B-Rad“ Gluckman (Jamie Kennedy) este rapper-ul cel mai putin dorit din Malibu. El isi pierde timpul in cafeneaua Malibrew, impreuna cu gasca lui de tovarasi – Mocha (Nick Swardson), Monster (Keili Lefkovitz) si Hadji (Kal Penn) – facând rime despre viata lui dura din ‘Bu.


Ancorat zdravan in cultura hip-hop, B-Rad arunca vers dupa vers despre existenta lui aspra („Viata e ca o plaja, dupa care mori/ De-as povesti, dealer-ului tau i-ar da lacrimile“) si acest baiat „de plaja“ e convins ca rimele lui uschite se tin mai bine decât coditele rasta ale lui Hadji.


Pentru ca B-Rad crede ca aceste creatii lirice ale sale sunt beton („Oi fi eu alb/ Dar rimele mele «este» super“), el isi va pune in incurcatura intreaga familie, mai ales pe tatal sau, Bill Gluckman (Ryan O’Neal), care candideaza pentru postul de guvernator al Californiei. Bill nu intelege aceasta pasiune primitiva a odraslei sale si considera ca B-Rad nu are nevoie decât de o terapie in familie – sau de dragoste severa – pentru a se vindeca de delirul sau.


Dar când terapia nu poate ameliora imaginea publica a lui B-Rad si nu poate opri scaderea in sondaje a lui Bill Gluckman, managerul campaniei electorale pune la cale un plan de neutralizare a problemei: vor angaja doi actori someri sa faca pe criminalii, sa-l rapeasca pe B-Rad si sa-l sperie de moarte, ducându-l printr-un tur al partii rau-famate a cartierului.


Familia Gluckman crede ca o doza de realitate urbana va determina oaia neagra a familiei sa-si arate adevarata „culoare“, dar B-Rad dovedeste celor ce-i stau impotriva ca acest rapper alb este prea hotarât pentru a renunta, chiar si atunci când ajunge in bataia pustii. In timpul acestei calatorii in „iad“, B-Rad câstiga dragostea apetisantei afaceriste Shondra (Regina Hall). Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS